Resultaten voor wat is er vandaag te doen in drenthe

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     wat is er vandaag te doen in drenthe
 
Dagje uit met hond? Hier het overzicht waar uw huisdier mee mag!
700, Per persoon 700, Per kind. Honden Speeltuin Bello Drenthe. Heerlijk met de hond naar de speeltuin, zonder dat mensen last ondervinden van uw hond. Zonder zorgen een heerlijke dagje uit met de hond. 250, Per persoon 000, Per kind. Kinderboerderij De Balijhoeve Zuid-Holland. Een gezellige kinderboerderij omringt door bossen en weilanden. Komt u ook een kopje koffie drinken in ons restaurantje? 000, Per persoon 000, Per kind. Het Blode Fuottenpaad Groningen. Trek je schoenen uit en kom mee. t Blde Fuottenpaad in Opende is een pad waarlangs en waarop van alles te doen is.
klachten
Agenda Go-Kids Drenthe.
Bekijk de details! Extra leuk nieuws over Telekids Musicalschool in Drenthe! Er wordt uitgebreid! Naast Emmen nu ook in Assen én ook een extra niveau, want. 02 september 2017 Eind.: 30 september 2017 Stad.: Bekijk de details! Agenda met regionale erop uit tips voor het gezin. Deze kindvriendelijke agenda staat vol met leuke familie uitjes, familiefilms en erop uit tips voor je gezin. Dus wil je weten wat je vandaag kan gaan doen met de kinderen? Of wat er het komend weekend te doen is voor jouw gezin hier in de regio?
kapper
Uitstapjes Geheim over de Grens.
Avontuur voor jonge ontdekkers, kunstbelevenis voor cultuurvrienden, bloeiende inspiratie voor hobbytuinierders: De Nederlands-Duitse grensregio tussen Münster en Arnhem, Osnabrück en Zwolle bergt talloze tips voor uitstapjes in Duitsland voor de hele familie. Hier vindt u nadere informatie wat er in het geheim over de grens allemaal te doen is! Verbaasd kijken naar trotse tijgers, lachen om betweterige apen of kleurrijke vissen bewonderen: verschillende dierentuinen en wildparken maken het mogelijk om op safari te gaan in het dierenrijk kinderboerderij inbegrepen. Spetterend plezier aan het water of geweldige belevenissen in het groen. Uitstapjes in het Duitse grensgebied! Autoroutes in Duitsland Autoroutes om bijna doelloos rond te zwerven met een thema. Attracties Verschillende attracties in het Duitse grensgebied willen ontdekt worden.: Uitstapjes met kinderen In het Nederlands-Duitse grensgebied zijn kinderen graag geziene gasten, die je. Restaurants Cafés Rustig een lekker kopje koffie drinken, een smakelijk stukje taart genieten. Dagje Uit met de trein Wat denkt u van een dagtochtje dat al ontspannen begint? Groepsuitjes naar het geheim over de grens Met een groep naar het geheim over de grens? Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met ontdekken.
Kroon Casino
Dit Is Roden, De site van Roden.
Dat hebben de 9 schoolkampioenen in de regionale ronde van de 25e Nationale Voorleeswedstrijd vandaag laten horen. De jonge voorlezers zijn afkomstig uit de groepen 7 en 8 van de basisschool. Zij lazen een fragment voor uit een. Motorrijder gaat onderuit op Oosteinde. Roden Zaterdagmiddag is er een motorrijder onderuit gegaan op de Oosteinde in Roden. Waardoor hij met zijn motor onderuit is gegaan is niet bekend. Wel liep er veel vloeistof uit de motor. Gelukkig bleef de motorrijder ongedeerd. Wat de schade is aan de motor. Geslaagd Drie Provincien Klaverjastoernooi in Roden. RODEN Op vrijdag 23 maart is in Roden de 20e editie van het Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Klaverjastoernooi gehouden voor Ambtenaren van de Gemeenten, Provinciehuis, Justitie/Politie, Ziekenhuizen en Brandweerkorpsen in de Provincies Groningen. 24 maart earth hour 2018. Tijdens Earth Hour, de grootste internationale campagne van het Wereld Natuur Fonds, laten elk jaar miljoenen mensen en duizenden organisaties over de hele wereld zien dat zij de aarde belangrijk vinden door één uur het licht uit te doen.
slotenmaker voorschoten
Aangifte of melding doen politie.nl.
Aangifte of melding doen. U kunt op verschillende manieren aangifte doen of iets melden aan de politie. Klik in de lijst hieronder op de situatie die voor u van toepassing is, dan leest u waar en op welke manier dit het beste kan. Iets kwijt of verloren. Iets kwijt of verloren. Ik ben mijn paspoort, rijbewijs of ID-kaart kwijt. Ik ben iets verloren. Ik twijfel of ik iets verloren ben of dat het is gestolen. Diefstal, zakkenrollerij of inbraak. Diefstal, zakkenrollerij of inbraak. Uw fiets is gestolen. Uw bromfiets is gestolen. U bent slachtoffer van een zakkenroller. Er is iets gestolen uit uw voer of vaartuig. Uw auto, motor of vrachtwagen is gestolen. Er is ingebroken. Iemand heeft misbruik gemaakt van uw persoonsgegevens. Er is iets gestolen uit uw winkel. Iemand heeft bij uw pompstation getankt zonder te betalen.
elektrische vouwfiets
Singles Agenda Singlessite.
Wat kan je verwachten tijdens de loveborrel? Ontmoet veel vrijgezellen op een knusse gezellige locatie met hapjes. Lekkere muziek, ook leuk om een dansje op te doen, en de volgende Loveborrel is altijd gratis! Heb je interesse gekregen om op een ongedwongen manier, veel leuke singles te leren kennen? Schrijf je dan nu in!
fulfill
Home.
Roofgoed, kunstdiefstal in Nederland. Westfries Museum, Hoorn. Tot en met 11 februari 2018. Tot en met 27 mei 2018. Uw sleutel tot meer dan 400 inspirerende musea. Vind je ideale Museumgezelschap voor een dagje uit. museum/ k i d s.
ALDI Hoge kwaliteit Lage Prijs.
U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht om de activering te bevestigen. Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens. Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is?
Wat is er dit weekend te doen in Drenthe? RTV Drenthe.
Wat is er dit weekend te doen in Drenthe? Jeanette Croezen stond in 2017 in de finale van de Drèents Liedtiesfestival. Zondag treedt ze met Wouter Pothoven in Coevorden op foto: RTV Drenthe. De herfst is nu echt begonnen in onze provincie.
Zuidlaren.nl Zuidlaren.nl.
Wat te doen. Wat te zien. Plan je bezoek. Selecteer een pagina. Tussen Assen en Groningen, beide tien minuten rijden met de auto of bus, ligt Zuidlaren. Het dorp van Berend Botje én het groenste dorp van Europa. Noem het een plek waar de goede dingen samenkomen: wandelen, fietsen, watersporten, stijl en gezelligheid. Ontdek meer Zuidlaren. Out of tha Box in de Pub van Grand Café Zuidlaren.
Drenthe met kinderen; Top 10 activiteiten, kinderuitjes en dagje weg Mamaliefde.
Dat vond ik erg leuk toen ik daar was. Verder blijft de dierentuin in Emmen favoriet en het hunebeddenmuseum in Borger erg leerzaam! 07 Apr 2017. Was me er niet van bewust dat er zo onwijs veel leuke plekjes zijn om mijn dochtertjes mee naartoe te nemen. Super leuke uitjes zitten er tussen. 19 Mrt 2018. Wat is Drenthe toch leuk, zoveel te doen samen met je kinderen.

Contacteer ons