Resultaten voor wat is er te doen in friesland

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     wat is er te doen in friesland
 
Activiteiten in het Drents-Friese Wold.
Deel deze pagina. Drents-Friese Wold Buitencentrum Over dit gebied Toegankelijkheid Activiteiten Routes Bezienswaardigheden Overnachten Werk in uitvoering. Het Drents-Friese Wold biedt verschillende activiteiten en excursies aan voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied.
zanger en dj
Dagje uit in Friesland Uitgaanstips Friesland vandaag Activiteiten, uitjes en uitgaan Friesland.
Maak een keuze uit onderstaand overzicht en laat u verrassen door de activiteiten en evenementen die Friesland te bieden heeft. Dagje uit met kinderen in Friesland. Bekijk hier ons overzicht met leuke kinderuitjes en tips. Kinderuitjes in Friesland. Uitagenda van Friesland. Concertagenda: Concerten en muziekoptredens. Evenementen: Festivals en evenementen. Tentoonstellingen: Tentoonstellingen en exposities. Theateragenda: Theatervoorstellingen, films en lezingen. Kies een activiteit in Friesland. Attractieparken: Pretparken en dierentuinen. Attracties: Attracties en bezienswaardigheden. Evenementen: Festivals en evenementen. Museum Exposities: Musea, exposities en tentoonstellingen. Muziek: Muziekpodia en concertzalen. Sport Spel: Sportieve activiteiten en speeltuinen. Theater Film: Bioscopen, schouwburgen en theaters. Gratis vermelding op uitzinnig.nl. Voeg uw museum, theater, expositie, attractie, rommelmarkt, braderie, speeltuin, festival of evenement gratis toe aan uitzinnig.nl. Zo profiteert u van de dagelijkse stroom bezoekers die vaak toevallig met uw locatie of evenement kennismaken. Klik hier voor een gratis vermelding. Zoeken op postcode. Zoek naar de dichtstbijzijnde activiteiten. Maak kans op vrijkaarten. Schrijf nu een review en maak kans op vrijkaarten! Schrijf een review. China Light Festival. Beleef een betoverend lichtspektakel in Ouwehands Dierenpark. Amsterdam Light Festival. De historische binnenstad van Amsterdam als groot Openlichtmuseum. De leukste plaatsen van Nederland. Wat maakt een bezoek aan jouw plaats de moeite waard?
friese zanger
DE 10 BESTE bezienswaardigheden in Friesland TripAdvisor.
Beste bezienswaardigheden in Friesland, Nederland. Wat te doen in Friesland. Bezienswaardigheden in Friesland. Bezienswaardigheden in Friesland. Wanneer wilt u op reis? Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte. Probeer de kaart te verschuiven of wijzig je filters. Bedankt voor je belangstelling. Deze is functie is binnenkort beschikbaar.
Nilfisk VP930
Friese Meren Welkom op het water.
De omgeving rondom het meer biedt een oase aan mogelijkheden. Alles wat Friesland zo mooi maakt, ligt voor het grijpen. Het Sneekermeer De Snitser Mar. Het Sneekermeer is vooral bekend vanwege zijn grote populariteit bij watersporters. Op en om het meer zijn watersportfaciliteiten aanwezig, zoals een speedbootbaan, enkele jachthavens, en een starttoren voor zeilwedstrijden. Het Sneekermeer is verbonden met de stad Sneek. De stad ligt echter niet direct aan het meer, maar is via een kanaal te bereiken. Ten zuidwesten van het meer ligt de Geeuwpolder, een natuurgebied dat eigendom is van Staatsbosbeheer. Het Tjeukemeer Tsjûkemar. Voor het verkennen van de Friese cultuur, het beoefenen van watersporten, met name vissen, ben je bij dit meer aan het juiste adres. Dit meer is met een oppervlakte van 22 km het grootste binnenwater van Friesland, maar niet overal even diep. Op sommige plekken is er slechts een diepte van een meter. In het meer liggen diverse eilanden en rondom het meer zijn verschillende dorpen te vinden. Erg leuk om via het water aan te doen.
klachten

op 25-12-2018 open. op 26-12-2018 open. op 27-12-2018 open. op 28-12-2018 open. op 29-12-2018 open. op 30-12-2018 open. op 31-12-2018 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
provider's
Friesland UITagenda DagjeWeg.NL.
APPELSCHA, FRIESLAND Een wandeling waarin nieuwe contacten opdoen en oude contacten versterken centraal staat. Wandel mee met de gids, en laat de natuur zijn werk doen. vandaag nog gesloten, geopend op zondag 27 januari 2019, van 1330: uur tot 1530: uur. Ontmoetingswandeling Drents-Friese Wold. DansPaleis van Kooten. LEEUWARDEN, FRIESLAND, NEUSHOORN LEEUWARDEN. vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 16 februari 2019, 2045: uur. DansPaleis van Kooten. Vollemaanwandeling in het Drents-Friese Wold. ELSLOO, FRIESLAND Beleef de mystieke sfeer van het Drents-Friese Wold bij volle maan. Meld je aan voor een vollemaanwandeling met een gids van Staatsbosbeheer. vandaag nog gesloten, geopend op dinsdag 19 februari 2019, van 1900: uur tot 2130: uur. Vollemaanwandeling in het Drents-Friese Wold. Dagje Ameland: van vuurtoren tot kampvuur. Vlieg met een flyboard als stuntman over het water. bekijk 436 uitstapjes in Friesland! Van de redactie. Rembrandt en Saskia: verliefd, verloofd, beroemd. Beleef de Gouden Eeuw door de ogen van Rembrandt en zijn Saskia in het Fries Museum. Met collega's' eropuit? Vind je bedrijfsuitje! lees meer over Friesland. e-mail de redactie van DagjeWeg.NL. WhatsApp Moord Tocht. Leeuwarden, Friesland Lukt het jou om een moord in 3 uur op te lossen?
fulfill
Wat te doen in Friesland? Zwemmen bij Swimfun Joure.
Menu Home Wat te doen in Friesland? Wat te doen in Friesland? Dit is er te doen in Friesland! Weet je niet wat te doen in Friesland? Kom heerlijk zwemmen in subtropisch zwembad Swimfun in Joure. Daar is altijd wat te doen.
Top evenementen Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 Friesland.
Op deze pagina selecteren we alvast de mooiste. Het hele jaar is er in Leeuwarden Culturele Hoofdstad eigenlijk teveel te beleven voor een dagtrip. Maak er een mini-vakantie van op één van de RCN vakantieparken in Friesland. Vakantieparken in de buurt van Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018.
Personeelsuitje Friesland De Twirre Groepsuitjes in de Alde Feanen.
Suppen in Friesland. Sup is een afkorting van Stand-Up-Paddling en dat is precies wat je doet. Op een soort brede surfplank en met een lange peddel vaar je op het water. Je bent sportief bezig en geniet tegelijkertijd van het uitzicht. Doordat je op het supboard staat kun je veel meer zien dan wanneer je in een kano zit. Na een korte instructie gaan jullie zelfstand op pad, in de beschutte omgeving van het Pettebosk. Suppen is makkelijk te leren en erg leuk om te doen. Electric off road. Jeugdzeilen laser pico. Optimist en laser. Groepsuitjes in Friesland. Sloep huren Friesland. Valk huren Friesland.
Friesland Wikipedia.
Zie Geschiedenis van Friesland en Canon van Friesland voor de hoofdartikelen over dit onderwerp. Prehistorie en oudheid bewerken. Van ongeveer 400 tot 200 voor Chr. begon een proto-Friese cultuur te ontstaan met wierden / terpen tussen Vlie en Eems. De ongeveer 200 archeologische rijksmonumenten in Friesland zijn in veel gevallen terpen. 8 De bewoners werden door de Romeinen Frisii genoemd. De aanwezigheid van de Romeinen in Friesland begint met de Romeinse generaal Drusus als hij in 12 v.Chr. zijn campagne in Germania voert. Fries gebied in de vroege middeleeuwen. Aan het begin van de middeleeuwen strekte Groter-Friesland zich uit van het Zwin, bij wat nu de Belgische grens aan de kust is, tot aan de rivier Wezer in Duitsland.
De Friese Elfstedentocht op de motor v.a. maandag 10 juni WTC Expo Leeuwarden Wat te doen in Nederland.
Aqua Zoo Friesland Waterpark Zwartkruis Vakantiepark Het Drentse Wold Landal Waterpark Terherne. Wat is er te doen vandaag, deze week en dit weekend. T/m zondag 20 januari. Uit met kinderen. Uit met kinderen in Drenthe. Uit met kinderen in Flevoland.

Contacteer ons