Resultaten voor warme maaltijden aan huis

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     warme maaltijden aan huis
 
OCMW Sint-Pieters-Woluwe Warme Maaltijden aan Huis De sociale kaart.
ma di wo do vr za zo. Warme maaltijden aan huis. Hulp bij de dagelijkse taken o.a. niet-medisch toilet Hulp bij de huishoudelijke taken zoals schoonmaken van de bewoonde ruimten, was, strijk Administratieve hulp Levering maaltijden aan huis. Doelgroep / voorwaarden.:
huis aan huis
Maaltijden aan huis Stad Dendermonde.
Maaltijden aan huis. Maaltijden aan huis. Elke dag, ook op zon en feestdagen, kan een warme maaltijd aan huis bezorgd worden. De maaltijd bestaat uit soep, aardappelen, groenten en vlees/vis. Voor dieetmaaltijden is een doktersvoorschrift nodig. Ouderen vanaf 65 jaar voor echtparen en samenwonenden volstaat het wanneer 1 persoon 65 jaar is.
geld lenen
Warme maaltijden met de glimlach aan huis Zorgbedrijf Roeselare.
You are here. Home Diensten aan huis Warme maaltijden met de glimlach aan huis. Warme maaltijden met de glimlach aan huis. Maaltijden bereiden en aan huis leveren is al meer dan 30 jaar onze specialiteit. Vanuit onze diensten Thuiszorg streven we elke dag opnieuw naar de beste kwaliteit en de grootste zorg.
mobile
Prego Warme maaltijden aan huis geleverd.
Dan staan wij tot jouw beschikking! Van maandag tot en met zaterdag brengen wij de warme maaltijden rond het middaguur bij jou aan huis. Voor zon en feestdagen kunnen wij een koude menuschotel voorzien die je makkelijk in de microgolfoven kan opwarmen.
OCMW Mol Warme maaltijden aan huis De sociale kaart.
OCMW Mol Warme maaltijden aan huis. Delen op Facebook. Delen op LinkedIn. Toevoegen aan favorieten. Voeg OCMW" Mol Warme maaltijden aan huis" toe aan een favorietenlijst. Gelieve een lijst aan te maken. Zoekopdracht opslaan Annuleren. OCMW Mol Warme maaltijden aan huis.
Sociaal Huis Malle Dienstverlening Warme maaltijden.
Indien u de verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds geniet, dient u 500, EUR per maaltijd te betalen. Indien u nog geen maaltijden aan huis krijgt, kunt u voor meer informatie contact opnemen met de verantwoordelijke, Liliane Dilen. Warme maaltijden Blijkerijstraat 53 2390 Malle 03 312 90 91 warmemaaltijden@malle.be.
Elke dag een lekker gezonde maaltijd aan huis.
Vind meer informatie. Maaltijden aan huis. Elke dag een gezonde maaltijd aan huis. In de regio Gent en Zelzate leveren we dagelijks kant en klare maaltijden aan huis. Je kan altijd kiezen tussen twee warme schotels en één koude. Ben je op dieet?

Contacteer ons