Meer resultaten voor wat is er te doen zaterdag

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     wat is er te doen zaterdag
 
20 superleuke uitjes met kids in Nederland Follow My Footprints.
Ik ben er wel al een paar keer langs gekomen, maar ik heb het helaas nog niet bezocht. Mocht je het willen doen dan kun je het ook combineren met een boottochtje. Er zijn speciale arrangementen, o.a. met een soort bus op het water, die door het water lijkt te rijden, maar het is gewoon een boot, maar dan wel een heel aparte. Deze Splashtour kun je ook weer combineren met een rondvaart van Spido. Of met Miniworld. Geschikt voor: 0-4 jaar, 4-8 jaar, 8-12 jaar, 12. Fietstocht met kinderen in Rotterdam. Een rondleiding op de fiets speciaal voor gezinnen met kinderen. Deze kindvriendelijke fietstour kan alleen in Rotterdam. Tijdens de fietstocht kom je langs bekende bezienswaardigheden zoals de kubuswoningen, de Markthal, de Erasmusbrug, de Maas, de Euromast en nog meer! Het is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Je kinderen moeten dan wel gewend zijn te fietsen. De fietstour is in de herfstvakantie dagelijks te boeken. Buiten de vakanties kan het op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
asko scholen
Wat te doen in Best Best Bijzonder!
Kom klauteren, spelen, fietsen, wandelen, een speurtocht houden of hutten bouwen. Bezoek Best met kinderen. In Best valt ontzettend veel te doen én te beleven. Met een uitgebreid aanbod aan activiteiten, evenementen, natuur én cultuur is er voor ieder wat wils.
tuinbestrating
Top 12 weekendtips Uitinapeldoorn.
Deze vrijdag is er een bierproeverij bij Sillies op De Eglantier. Deze proeverij wordt verzorgt door biersommelier Eddy van der Ploeg van Bierenkennis. Wat kan je verwachten? Het proeven van 6 verschillende bieren met uitleg van een biersommelier over alle biertjes die je proeft. De proeverij start om 1930. Om mee te kunnen doen moet je je aanmelden. Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar info@bierenkennis.nl o.v.v. Bierproeverij bij Sillies. Deelname kost 15. Ontdek Radio Kootwijk. Zaterdag 12 en zondag 13 januari Radio Kootwijk.
promotiecode
Wat is er dit weekend te doen in Eindhoven? Eindhoven-Actueel.
Eindhoven staat elk weekend bol van activiteiten en evenementen die er georganiseerd worden. Er is altijd wat te doen, te beleven of te zien in Eindhoven. Dit weekend in 2018 kunt u het volgende doen of gaan bezoeken in Eindhoven. Bekijk het complete weekendprogramma elke week op Eindhoven-Actueel.nl. Vrijdag 21 december 2018. Koopavond in Eindhoven. In het centrum van Eindhoven is de vaste koopavond op vrijdag. Het merendeel van de winkels zijn dan geopend tot 2100: uur. Zaterdag 22 december 2018.
raamfolie plakken
Evenementen en agenda Arnhem centrum.
Bereikbaarheid tijdens evenementen. Wat te doen in Arnhem. Arnhem cultuurstad van het oosten! Kunst, cultuur, fashion, design, festivals, muziek, theater. er is altijd wat te doen in de binnenstad. In de diverse theaters, podia en gewoon op straat, in het stadshart.
Uitagenda van Oisterwijk VVV Oisterwijk.
Beleef de winter. Wat te doen. Waar te gaan. Ontdek de omgeving. Plan je bezoek. Hoe kom ik er? Waar kan ik overnachten? Plan op de kaart. Wat zoek je. Rondleiding door Sundaymorning@ekwc. Koopzondagen op de eerste zondag van maand.
Wat te doen vandaag? De 125 leukste dingen om te doen op een rijtje!
Ga naar het leukste plein in je stad. Op het leukste plein je je stad is altijd wat te doen. Je kan gaan genieten van een heerlijk speciaal biertje, maar ook als je portemonnee minder gevuld is is er genoeg te doen.
Activiteiten Delft.
te doen in Delft. In Delft is altijd wel wat te doen. Hieronder vindt u talrijke tips voor theatervoorstellingen, muziekavonden, markten, lezingen, concerten en workshops in en net buiten Delft. Wilt u weten wat er vandaag, morgen of een andere periode te doen is?
Dagjeuit, evenementen, dagje weg, uitstapjes en tips Uitzinnig.nl.
Ben je op zoek naar leuke beurzen, muziekfestivals, markten, plaatselijke evenementen en meer? Uitzinnig.nl wijst je de weg. Ga je een weekendje weg in Nederland? Kijk dan wat er in de omgeving te doen is. Uitzinnig.nl laat zien wat er te beleven is!
UitAgenda VVV Zutphen.
Bekijk in deze UitAgenda wat er te doen is in Zutphen en Warnsveld. De historische binnenstad vormt een prachtig decor voor de vele festivals, optredens, exposities en allerlei activiteiten voor jong en oud. Zelf een evenement aanmelden. Dit mag je zeker niet missen.: Festival Jazz So. 27 en 28 oktober. zondag 21 oktober. Live Jazz at the Tower. t/m 25 juni 2019. Podium Act Concert. zaterdag 10 november.
Activiteiten in Hardenberg en omgeving Visit Hardenberg.
7 Dec Bingo. 7 december 2017 Hardenberg. Bekijk alle evenementen. Bekijk wat er allemaal in Hardenberg te doen is! Dit heeft Hardenberg u te bieden! Waar bevinden de Activiteiten zich in Hardenberg en omgeving? Activiteiten in Hardenberg. Bekijken Waterpark Slagharen.

Contacteer ons