Resultaten voor wat is er te doen op zaterdag

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     wat is er te doen op zaterdag
 
Wat te doen in Maastricht tijdens een weekendje weg? We Are Travellers.
Een stad waar het hele jaar door evenementen zijn, waar je goed kunt shoppen en waar gastronomie meer dan elders belangrijk is. Je kan er eindeloos ronddwalen tussen alle kronkelstraatjes, de nacht doorbrengen in hotels met karakter denk aan Kaboom of het Townhouse Hotel en op zaterdagochtend je weekend beginnen met een bezoekje aan de rommelmarkt of een koffietje bij Café Zondag. Wat te doen in Maastricht? Voor iemand die niet uit Maastricht komt, is Maastricht een perfecte bestemming voor een weekendje weg. Het voelt namelijk alsof je zo ver weg bent, terwijl het gewoon nog steeds ons eigen Nederland is. Benieuwd wat wij zo fijn vonden aan Maastricht? Lees dan gauw verder! Je vindt hieronder 3 tips rondom: Bezienswaardigheden, winkels en restaurants cafes. Ook komen 2 bijzondere plekken om te overnachten voorbij en je leest wat wij jammer genoeg gemist hebben tijdens ons weekend in Maastricht. Zo kun je je vrijdag, zaterdag zondag in Maastricht perfect vullen.
indesit wasmachine
Wat te doen dit weekend? Koningshooikt Wattedoen.be.
Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen.be en blijf op de hoogte van de activiteiten die bij u in de buurt plaatsvinden! Nieuwbrief voorbeeld voor Koningshooikt. Schrijf u in! Inschrijven met Facebook. Inschrijven met Google. Lazarus speelt Rompslomp. Zaterdag 1e december Arsenaal/lazarus Hanswijkstraat 63 Mechelen 19 km.
adverteren via google
Uitagenda Leiden Stad van Ontdekkingen.
Plan jouw bezoek. Bekijk wat er allemaal te doen is in Leiden! Theater, muziek, tentoonstellingen, lezingen; er is genoeg te beleven. Eten en drinken. Kruisbestuiving: waarom worden we zo lamlendig van klimaatnieuws? Inloopconcert Practicum Musicae. KookSoof opent haar deuren in Leiden. 30 nov tot 1 sep. Herman Boerhaave De Gouden Eeuw van de Wetenschap. Schuberts Arpeggione-Sonate bij BplusC. BplusC locatie Oude Vest. 29 nov tot 5 dec. De Leidse Bioscoopagenda. Diverse locaties binnenstad Leiden. Red Carpet December Market. Red Carpet Lounge. Voordracht en signeren Lévi Weemoedt. Hans van der Toorn 40 jaar dirigent van Toonkunstkoor Leiden: reden voor een Kerstfeestje! 1 dec tot 31 dec. Exposities bij BplusC in December. BplusC locatie Nieuwstraat. 28 nov tot 30 nov. Visbrasserie de Poort. The Bach Choir Orchestra of the Netherlands. Lancering van Goeie Mie Gin! Holiday Inn Leiden. Tributeband The Policed. Pop en Rock. Cultureel Centrum Voorschoten. Als vrouwen vrienden zijn. Theater en Toneel. Theater Ins Blau. Vierde Voorronde Nobel Award. Galerie Café Leidse Lente. 30up Dance Party. Stoomtrein Katwijk Leiden. Original Gifts Market. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende Laatste. Leiden op Instagram.
Raamfolie
Dit weekend DenHaag.com.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief En blijf up to date over alles wat er te doen is in Den Haag! Vrijdag 21 december. vr 21 december, 1000: Cool Event Scheveningen. vr 21 december, 1200: Fair Food Market. vr 21 december, 1530: Willemsvaart. vr 21 december, 1800: Old Masters New Heroes The Hague HighLights: videoprojectie Ridderzaal. vr 21 december, 1800: Keys of Light The Hague HighLights: videoprojectie Kurhaus. vr 21 december, 2000: Disney's' The Lion King. vr 21 december, 2300: Clubnight. Zie alle evenementen van Vrijdag 21 december. Zaterdag 22 december.
Content Marketing
Wat te doen in Best Best Bijzonder!
In Best valt ontzettend veel te doen én te beleven. Met een uitgebreid aanbod aan activiteiten, evenementen, natuur én cultuur is er voor ieder wat wils. Wandelen of fietsen kan door het buitengebied. Ga je liever cultuur snuiven? Breng dan een bezoek aan het centrum van Best of bezoek een van de historische plaatsen. Met kinderen op stap?
Tips voor leuke uitjes met kinderen weekendtips Go-Kids Eindhoven.
Ook worden er in de regio Eindhoven veel events en workshops met techniek voor kinderen georganiseerd. Dus wil je weten wat je vandaag kan gaan doen met de kinderen? Of wat er het komend weekend te doen is voor jouw gezin in en rondom Eindhoven?
UitAgenda VVV Zutphen.
Wat is er te doen in Zutphen en Warnsveld? Heb je zin om er op uit te gaan? Bekijk in deze UitAgenda wat er te doen is in Zutphen en Warnsveld. De historische binnenstad vormt een prachtig decor voor de vele festivals, optredens, exposities en allerlei activiteiten voor jong en oud. Zelf een evenement aanmelden. Dit mag je zeker niet missen.: Festival Jazz So. 27 en 28 oktober. zondag 21 oktober. Live Jazz at the Tower. t/m 25 juni 2019. Podium Act Concert. zaterdag 10 november.
Dagjeuit, evenementen, dagje weg, uitstapjes en tips Uitzinnig.nl.
Ben je op zoek naar leuke beurzen, muziekfestivals, markten, plaatselijke evenementen en meer? Uitzinnig.nl wijst je de weg. Ga je een weekendje weg in Nederland? Kijk dan wat er in de omgeving te doen is. Uitzinnig.nl laat zien wat er te beleven is!
Cookies op ZeelandNet.
We delen informatie over het gebruik van onze site met onze sociale media, advertentie en analytische partners die het mogelijk delen met andere informatie die zij over u hebben verzameld. Om door te gaan dient u de cookies te accepteren. U doet dit door op Ja, ik ga akkoord" te klikken.
Wat te doen in Leusden? VVV Leusden.
ER IS ALTIJD WAT TE DOEN IN LEUSDEN. Rondom Leusden is altijd wat te doen en er is genoeg natuur te vinden waar veel fietsroutes en wandelroutes, zoals de klompenpaden, uitgezet zijn. Langs deze routes bevinden zich pluktuinen op diverse locaties. Bij de vlindertuin aan de Heiligenbergerweg en Groene Zoom is een bloemenakker te vinden waar belangstellenden met een bloemenplukbon van de VVV op zaterdag en zondagmiddag een boeket kunnen komen plukken.
Evenementen in Alkmaar.
Wat is er te doen? Wat is er te doen? Alles Cursus / workshop Evenement Expositie Festival Jeugd Jubileumjaar 2018 Markt/beurs Muziek Open dag/ Rondleiding/ Lezing Sport Recreatie Theater Uitgaan Wanneer? Kies een datum. In de Grote Sint Laurenskerk vindt op vrijdag 2 en zaterdag 3 november weer het Bockbierfestival plaats.

Contacteer ons