Meer resultaten voor warme maaltijden aan huis gent

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     warme maaltijden aan huis gent
 
Traiteur Ronny.
Naast onderstaande organisaties en bedrijven levert de BVBA Traiteur Ronny reeds jarenlang dagelijks warme maaltijden aan huis bij particulieren over gans Vlaanderen, in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en zelfs tot over de taalgrens. De ondervermelde instellingen, bedrijven en particulieren zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de warme maaltijden, de variatie in de menus, de verzorgde en stipte leveringen conform de afspraken die gemaakt zijn met iedereen en de prijszetting.
tuinpoort
Maaltijden levering aan huis Gent goudengids.be.
Maaltijden Levering aan huis. 21 resultaten voor maaltijden levering aan huis Gent. 1 Pizza Express-Wok Express. Poperingestraat 28, 9000 Gent. Maandag 1130: 1330.: Maaltijden Levering aan huis. Maaltijden aan huis. 2 Ajuinen en Look. Victor Frisstraat 16, 9000 Gent. Maaltijden Levering aan huis.
kok aan huis
particulieren.
maaltijden voor OCMW's.' warme maaltijden aan huis. Warme maaltijden aan huis. Elke middag een vers bereide warme maaltijd? Wij leveren u dat met plezier! er is geen verplichting om dagelijks af te nemen en iedereen kan gebruik maken van onze diensten.
TMS
Maaltijden aan Huis Gent Maaltijdbezorging.
Daarmee ontvangt u bijvoorbeeld vier warme kant en klaar maaltijden aan huis voor slechts 15 euro. Ontdek het gemak van een bezorgmaaltijd aan huis in Gent. Hemelse gerechten, bomvol vitamines en ruim genoeg groenten en vlees. Bereid door een echte kok.
Goedkope maaltijden.
Het menu van de broodjes en de warme maaltijden vindt u onderaan deze pagina. Er is wekelijks ook een slaatje of pastaschotel verkrijgbaar om mee te nemen. Aanvragen erkenning sociaal restaurant. Stad Gent en OCMW Gent kennen werkingsmiddelen toe aan erkende sociale restaurants.
Elke dag een lekker gezonde maaltijd aan huis.
Elke dag een gezonde maaltijd aan huis. In de regio Gent en Zelzate leveren we dagelijks kant en klare maaltijden aan huis. Je kan altijd kiezen tussen twee warme schotels en één koude. Ben je op dieet? Eet je vegetarisch?

Contacteer ons