Meer resultaten voor ocmw eten aan huis

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     ocmw eten aan huis
 
Maaltijden aan huis OCMW.
Maaltijden aan huis. Deze dienst levert kant en klare maaltijden aan huis. De maaltijden moeten enkel worden opgewarmd in de microgolfoven. Elke maaltijd bestaat uit een soep, hoofdgerecht en dessert. Indien noodzakelijk kunnen dieetmaaltijden worden geleverd. Alle personen en gezinnen die niet of onvoldoende in de mogelijkheid zijn om zelf maaltijden te bereiden en niet kunnen rekenen op de hulp van familie of mantelzorgers komen in aanmerking. De aanvraag kan telefonisch gebeuren bij de dienst maaltijden, enkele dagen voor de levering van de eerste maaltijd. De maatschappelijk werkster maakt een afspraak met jou voor een huisbezoek of je komt langs in het Sociaal Huis en vult samen met jou het aanvraagformulier in dat door beiden wordt ondertekend. De aanvraag moet steeds worden goedgekeurd door het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst van het OCMW.
lenen
Elke dag een lekker gezonde maaltijd aan huis.
Waar vind ik de menu terug? Hier vind je telkens de menu terug voor de komende week. Daarom vertrouwen op ons eten aan huis. meer comfort en levenskwaliteit. dagelijks aan huis geleverd. voor weekends leveren kan ook. gekoeld geleverd op vrijdag.
lenen
Maaltijden aan huis OCMW Turnhout.
Raad Vast Bureau. Werken bij OCMW Turnhout. U bent hier: Home. Hulp in huis. Maaltijden aan huis. Maaltijden aan huis. Wordt het voor jou moeilijk om elke dag opnieuw een volwaardige maaltijd klaar te maken? Dan kan de dienst Maaltijden aan huis voor jou een hulp zijn.
TMS
OCMW Hasselt Maaltijd aan huis Stad Hasselt.
Zorg en OCMW. Hulp aan huis OCMW. Maaltijd aan huis. Je kan bij ons maaltijden bestellen en aan huis laten leveren. We leveren telkens koelverse maaltijden voor de twee daaropvolgende dagen. De maaltijden voor maandag en de feestdagen zijn vacuüm verpakt en even makkelijk op te warmen.
Maaltijden aan huis.
Wanneer u door ziekte, invaliditeit of gevorderde leeftijd niet meer kan koken, heeft de dienst thuiszorg van het OCMW Aalst een oplossing voor u. Het OCMW werkt immers samen met een traiteur, die warme maaltijden aan huis levert, aan 6 euro inclusief BTW.
Koelverse maaltijden Thuisdiensten OCMW Izegem.
U kunt dagelijks een koelverse maaltijd verkrijgen en deze worden geleverd op maandag, woensdag en vrijdag door OCMW Izegem. U kunt de maaltijd opwarmen op het tijdstip dat u zelf kiest. U kunt zelf kiezen of u een hoofdgerecht wenst met/zonder soep. Ook kunt u bij aanvraag aangeven of u een bepaald dieet volgt glutenvrij, lactosevrij, eiwit-verrijkend, kaliumarm., Ook kunt u bepaalde wensen doorgeven bv. altijd puree, nooit rijst, geen vis, geen saus, afzonderlijk gemalen. Inwoners die omwille van medische redenen een tijdelijke inschakeling van deze dienst wensen. De prijs voor een gekoelde maaltijd aan huis vind je terug op het tarievenblad.
Maaltijden aan huis OCMW Genk.
Je bevindt je hier: Start. Zorg aan huis. Maaltijden aan huis. Zorg aan huis. Maaltijden aan huis. Warme maaltijden aan huis i.s.m. Maaltijden aan huis. Deel deze pagina op Twitter Facebook LinkedIn Google Bookmarks. Het OCMW levert verse maaltijden aan huis.
Maaltijden aan huis Zorg Leuven.
Wat mag je verwachten? Bij onze maaltijden aan huis zorgen we altijd voor een evenwichtig, gevarieerd en gezond menu.: soep, hoofdschotel en dessert. keuze uit drie verschillende hoofdgerechten. aangepaste afwerking, bv. malen of mixen. toepassing van diëten, als jouw huisarts dat noodzakelijk vindt. Voor de dieetmaaltijden en de aangepaste afwerking kan je alleen het dagmenu kiezen. De keuze tussen drie hoofdgerechten valt hier dus weg. Hoe en wanneer komen we leveren? Je kan eten bestellen voor de dagen waarop je dat wenst.
Warme maaltijden aan huis Gemeente Mol.
Reglement warme maaltijden aan huis. Je kan alle dagen van maandag tot en met zaterdag een warme maaltijd aan huis laten leveren. Voor zon en/of feestdagen kan er de dag voordien een koude maaltijd geleverd worden. Deze maaltijd moet je zelf opwarmen. Een maaltijd bestaat uit soep, een hoofdschotel en nagerecht. Indien gewenst kan je een dieetmaaltijd krijgen of een suggestiemaaltijd bestellen. Alle inwoners die zelf hun maaltijd niet meer kunnen bereiden. Je neemt contact op met de dienst seniorenplus om je wensen betreffende de maaltijden door te geven opstartdatum, frequentie, dieet., Elke maand ontvang je een overzicht van de dagmenu's' van de maaltijdbedeler. Naast deze menu is er een suggestiekaart. Een maaltijd kan je dezelfde dag bestellen of afbellen, voor 9 uur, bij de dienst seniorenplus van het OCMW.
Maaltijden aan huis OCMW Brugge.
Deel deze pagina. Mintus Ruddershove 4 8000 Brugge. T 050 32 70 00. F 050 32 73 33. Dienst Maaltijden aan Huis. OCMW Brugge Oude Oostendse Steenweg 93b 8000 Brugge. T 050 32 72 40. OCMW Brugge Hoogstraat 9 8000 Brugge.

Contacteer ons