Resultaten voor ocmw eten aan huis

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     ocmw eten aan huis
 
Maaltijden aan huis Sint Pieters Leeuw. Fout Sint Pieters Leeuw.
Verhuur lokalen en locaties. Sociaal Huis OCMW. Maaltijden aan huis. Maaltijden aan huis. Maaltijden aan huis. U kan voor elke dag een maaltijd aan huis laten bezorgen. Een maaltijd bestaat uit.: en een hoofdgerecht. Iedere week krijgt u een andere menu. Daarop kruist u de dagen aan waarop u een maaltijd wenst. Op vraag kan u aangepaste maaltijden krijgen: zoutarm, suikerarm, met voorgesneden of gemalen vlees Wij leveren het eten gekoeld, tussen 9 en 13 uur op dinsdag, donderdag en zaterdag.
garagepoorten
Maaltijden aan huis OCMW.
Deze dienst levert kant en klare maaltijden aan huis. De maaltijden moeten enkel worden opgewarmd in de microgolfoven. Elke maaltijd bestaat uit een soep, hoofdgerecht en dessert. Indien noodzakelijk kunnen dieetmaaltijden worden geleverd. Alle personen en gezinnen die niet of onvoldoende in de mogelijkheid zijn om zelf maaltijden te bereiden en niet kunnen rekenen op de hulp van familie of mantelzorgers komen in aanmerking. De aanvraag kan telefonisch gebeuren bij de dienst maaltijden, enkele dagen voor de levering van de eerste maaltijd. De maatschappelijk werkster maakt een afspraak met jou voor een huisbezoek of je komt langs in het Sociaal Huis en vult samen met jou het aanvraagformulier in dat door beiden wordt ondertekend. De aanvraag moet steeds worden goedgekeurd door het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst van het OCMW.
verlovingsringen
Maaltijden aan huis Zorg Leuven.
Wat mag je verwachten? Bij onze maaltijden aan huis zorgen we altijd voor een evenwichtig, gevarieerd en gezond menu.: soep, hoofdschotel en dessert. keuze uit drie verschillende hoofdgerechten. aangepaste afwerking, bv. malen of mixen. toepassing van diëten, als jouw huisarts dat noodzakelijk vindt. Voor de dieetmaaltijden en de aangepaste afwerking kan je alleen het dagmenu kiezen. De keuze tussen drie hoofdgerechten valt hier dus weg. Hoe en wanneer komen we leveren? Je kan eten bestellen voor de dagen waarop je dat wenst.
autoverzekeringen
Warme maaltijden Sociaal Huis Wervik.
Wonen en zorg. Hulp aan huis. Wonen voor senioren of personen met een beperking. Bejaardenflats Ten Gaver Geluwe. Bejaardenwoningen Godtschalckwijk Wervik. Bejaardenwoningen Molenmeersen Wervik. Groepswonen voor senioren. Serviceflats Ter Drapiers Wervik. Koestraat 8 10. Home Sociaal Huis Warme maaltijden. Loket Wonen en Zorg.
Maaltijden aan huis.
Wanneer u door ziekte, invaliditeit of gevorderde leeftijd niet meer kan koken, heeft de dienst thuiszorg van het OCMW Aalst een oplossing voor u. Het OCMW werkt immers samen met een traiteur, die warme maaltijden aan huis levert, aan 6 euro inclusief BTW.
Maaltijdbedeling aan huis Ocmw Scherpenheuvel-Zichem.
Maaltijdbedeling aan huis. Kan u zelf tijdelijk niet voor uw maaltijden zorgen wegens invaliditeit, ziekte of andere redenen? Dan kan u maaltijden aan huis laten leveren door het OCMW. De maaltijd bestaat uit een soep, een hoofdgerecht en een dessert.
OCMW Hasselt Maaltijd aan huis Stad Hasselt.
Zorg en OCMW. Hulp aan huis OCMW. Maaltijd aan huis. Je kan bij ons maaltijden bestellen en aan huis laten leveren. We leveren telkens koelverse maaltijden voor de twee daaropvolgende dagen. De maaltijden voor maandag en de feestdagen zijn vacuüm verpakt en even makkelijk op te warmen.
Maaltijden aan huis OCMW Genk.
Je bevindt je hier: Start. Zorg aan huis. Maaltijden aan huis. Zorg aan huis. Maaltijden aan huis. Warme maaltijden aan huis i.s.m. Maaltijden aan huis. Deel deze pagina op Twitter Facebook LinkedIn Google Bookmarks. Het OCMW levert verse maaltijden aan huis.
Maaltijden aan huis OCMW Brugge.
Deel deze pagina. Mintus Ruddershove 4 8000 Brugge. T 050 32 70 00. F 050 32 73 33. Dienst Maaltijden aan Huis. OCMW Brugge Oude Oostendse Steenweg 93b 8000 Brugge. T 050 32 72 40. OCMW Brugge Hoogstraat 9 8000 Brugge.

Contacteer ons