Meer resultaten voor wat is er te doen in het weekend

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     wat is er te doen in het weekend
 
Wat te doen dit weekend? Dit zijn onze tips Het Belang van Limburg.
Geef een zoekterm in. Wat te doen dit weekend? Dit zijn onze tips. 24/11/2017 om 1730: door eco. Putteke Winter, zaterdag in Balen Foto: if. Ben jij nog op zoek naar een leuk uitje met vrienden of met het hele gezin dit weekend? Wij helpen je op weg met deze tips. Feeërieke winterwandeling en vuurshows. Op recreatiedomein Keiheuvel in Balen is het zaterdag Putteke Winter. Het hele domein baadt dan in een mysterieuze wintersfeer. U kan via verlichte paadjes wandelen langs mooie natuurplekjes, genieten van vuurshows en klank en lichtspelen, luisteren naar livemuziek en verhalen, enz. Natuurlijk is er ook aan de chocolademelk en glühwein gedacht.
geld lenen
Doen UiT in Vlaanderen.
9000 Blijf niet te vaak thuis! Schrijf je in op onze nieuwsbrief en word wekelijks getipt over wat er speelt in de buurt van Gent en daarbuiten! Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief boordevol UiTtips! Dag van de Dans. Nooit van gehoord! Week van de Amateurkunsten. Shine on, you crazy stars! Tuindagen en plantenbeurzen. Aan zij met groene vingers en plantenkriebels. UiT in het Weekend. 6 tips om je warm te maken voor het weekend. 7x garantie op een geslaagde paasmaandag. Verbrand die chocolade-calorieën! De Vlaamse Kunstinstellingen. Benieuwd naar het aanbod van The Big Eight? Blij met bloesems. Hier ga je op bloesemjacht. Uitkijken naar Erfgoeddag. Ontdek het thema Kiezen. Ontdek al onze tips. Niet te missen. Naast het klassieke paaseieren rapen zijn er nog tal van festivals en uitstapjes voor families. Jong talent en internationale namen bestoken je met muziek, comedy en literatuur. Slow Art Day. Onder het motto less is more spoort Slow Art Day mensen aan om langer naar kunstwerken te kijken.
autos verkopen
Wat te doen dit weekend? Dit zijn onze tips Het Belang van Limburg.
Geef een zoekterm in. Wat te doen dit weekend? Dit zijn onze tips. 05/01/2018 om 1523: door eco. Ben jij nog op zoek naar een leuk uitje met vrienden of met het hele gezin dit weekend? Wij helpen je op weg met deze tips. Grootste carnavalsfeest van het land. Voor een van de grootste carnavalsfeesten van het jaar met heel veel keer Alaaf moet u zaterdag naar het Dommelhof in Neerpelt. Daar staat het jaarlijkse Feest der Goedgemutsten op de agenda. Verwacht wordt dat er zon 3.500 carnavalsprinsen en andere leden van carnavalsverenigingen zullen opdagen om te verbroederen. Ook delegaties uit het buitenland komen langs. Het bal wordt georganiseerd door De Gezellen van Taxandria en F.E.N. Federatie Europese Narren. Zaterdag, vanaf 19 uur. Wandelen naar schapen op winterse hei. De Vallei van de Zwarte Beek is een natuurgebied dat o.a.
backlinks
Stad Antwerpen Er is weer heel wat te doen dit weekend. Facebook.
6 juni 2015. Er is weer heel wat te doen dit weekend. Lekker eten, leuke kraampjes, prachtige rozen, sprookjes. Zondag van 11u tot 18u in het Rivierenhof. Morgen zijn de winkels in de binnenstad open. Grote rommelmarkt op de Slachthuislaan.
Wat te doen dit weekend? Belgi.
Van 30 maart tot 30 april W D V Za Zo De Bottelarij in de Oude Brouwerij Van Ulbeek Ulbeekstraat 21 Wellen Gratis. 800 x bedankt. Van 8 maart tot 29 april D V Za Zo De Salons Stationsstraat 85 Sint-NIklaas Gratis Kinderen 7. Barrys dierenwereld voor kinderen te Houthulst paasvakantie geopend. Van 31 maart tot 15 april W D V Za Zo Jonkershove Jonkershovestraat258 Houthulst Gratis Kinderen 2. UITSTAPPEN, WANDELINGEN, FIETSTOCHTEN. het Voelsprietenpad Kasteel Nieuwenhoven.
Wat te doen in Vlaanderen in maart? ontspanning, rommelmarkten, tentoonstellingen, voorstellingen.
Rt Factory op de Inside/Out beurs. Vandaag van 10u30 tot 18u30 Van 16 tot 18 maart Flanders Expo te Gent Maaltekouter 1 Sint-Denijs-Westrem Gratis. OPENDEURDAG, TIJDELIJKE VERKOOP. Vandaag van 10u tot 17u Van 16 tot 18 maart Demuynck nv Kouterstraat 18 Wevelgem. OPENDEURDAG, TIJDELIJKE VERKOOP. Opendeurweekend hondenfokkerij Het Hezehof. Zondag 18 maart Het Hezehof Heesstraat 110 Lummen. Vandaag van 10u tot 18u Van zaterdag 17 tot zondag 25 maart M D W D V Za Zo Niet bekendgemaakte Brussel Stad Bruxelles Gratis Kinderen. KLEDING, SPEELGOED BEURZEN. Vandaag van 13u tot 16u Zaterdag 17 maart Parochiecentrum Don Bosco Hoek Plattelostraat-Ortolanenstraat Kessel-Lo Gratis. UITSTAPPEN, WANDELINGEN, FIETSTOCHTEN. Wandeling met gids: abdij van Park. Zondag 18 maart Niet bekendgemaakte Abdij Van Park 7 Heverlee. UITSTAPPEN, WANDELINGEN, FIETSTOCHTEN. het Voelsprietenpad Kasteel Nieuwenhoven. Vandaag van 10u tot 18u Van 3 maart tot 25 november W D V Za Zo Kasteel Nieuwenhoven Engelbamp, 55 Sint-Truiden Gratis. UITSTAPPEN, WANDELINGEN, FIETSTOCHTEN. Schattenzoektocht op Kasteel Nieuwenhoven in Sint-Truiden.
Wat is er te doen op zondag? Thema's' Out.be.
Ligt uw wintergoed ook alweer mooi opgeborgen? Lees dan zeker wat volgt! De leukste theatervoorstellingen voor kinderen. Zin om uw kinderen te amuseren met theater? Uit het aanbod van theaterstukken voor kinderen bezorgen wij u een overzicht met de stukken die in geen geval gemist mogen worden. De onmisbare events van de week. Een selectie van de beste events in België, gewikt en gewogen, voor deze week en het komende weekend. Plan jouw week met behulp van onze gids! De allerleukste plekken om paaseieren te rapen in jouw buurt. Vakantie is toch o zo zalig! Vind hier de allerleuke plekken om paaseieren te rapen in jouw buurt met interactieve kaart. 100 niet te missen evenementen in 2018: Onze selectie per regio. Out.be wenst u het allerbeste voor het nieuwe jaar. Mechelen, de stad van de Maneblussers en het gouden Carolusbier. Er is veel te doen in het hippe Mechelen.
Wat te doen dit weekend? Dit zijn onze tips Het Belang van Limburg.
Wat te doen dit weekend? Dit zijn onze tips. 07/10/2017 om 0700: door eco. Ben jij nog op zoek naar een leuk uitje met vrienden of met het hele gezin dit weekend? Wij helpen je op weg met deze zeven tips. 250 activiteiten tijdens week van het bos. De week van het Bos gaat nu zondag van start. Dit jaar draait alles rond bewegen in het bos en dus worden er op een week tijd tientallen wandelingen, familiehappenings, sportinitiaties, bosspelen enz. Zondag kan u bijvoorbeeld in Genk en As de feestelijke opening van het wandelgebied Thorpark meemaken en 11 routes ontdekken, een paddenstoelenwandeling met proeverijen doen in Lanaken of het Oudsbergspel spelen in Meeuwen-Gruitrode. Info over deze en andere activiteiten op www.weekvanhetbos.be. 12.000 lopers tijdens Dwars Door Hasselt. Bent u ook een van de 12.000 lopers die zondag meedoet aan HBVL Dwars door Hasselt. Deze gezellige stadsloop staat al voor de 35ste keer op de agenda en net als de vorige jaren kan u kiezen uit trajecten van 3, 5, 10 of 15 km. Voor kids is er een route van 1 km.
UiT in het Weekend UiT in Vlaanderen.
We snappen het volledig. In het slechtste geval beland je zowel zaterdag als zondag in je onesie voor de buis. Leuk voor een keer, maar misschien moet je af en toe zelf toch het initiatief nemen? Er zijn namelijk een hoop leuke activiteiten om die weekenddagen mee op te vullen. Wat te doen dit weekend? Here we go! De lijst van deelnemende kunstenaars oogt weer indrukwekkend: er is talent van eigen bodem zoals Guillaume Bijl en Stief De Smet foto dji.

Contacteer ons