Op zoek naar wat is er te doen in het weekend?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     wat is er te doen in het weekend
 
wat is er te doen
Doen UiT in Vlaanderen.
2000 Blijf niet te vaak thuis! Schrijf je in op onze nieuwsbrief en word wekelijks getipt over wat er speelt in de buurt van Antwerpen en daarbuiten! Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief boordevol UiTtips! De beste barbecueplekjes. Gentse Feesten 2018. Vree wijze tips voor het grootste volksfeest in Europa! De Verborgen Parel in. Dit stadspaleis tussen Hema en HM slingert je terug in de tijd. UiT in het Weekend. 4 tips om je warm te maken voor het weekend. Duurzaam festivalplezier: hier. Festivals voor foodies. 4 tips voor wie de obligate hamburger beu is.
huis kopen wat te doen
Wat te doen in Limburg Province: de 10 beste activiteiten.
Wat te doen in Limburg Province. Wanneer wilt u op reis? Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte. Probeer de kaart te verschuiven of wijzig je filters. Bedankt voor je belangstelling. Deze is functie is binnenkort beschikbaar.
wat te doen in antwerpen
Dit is er dit weekend te doen in Limburg Het Belang van Limburg.
Geef een zoekterm in. Dit is er dit weekend te doen in Limburg. 08/05/2015 om 2111.: Nog geen plannen dit weekend? In dit filmpje vindt u alvast enkele activiteiten die u dit weekend in Limburg kan ondernemen. Ruim 28.000 supporters op Peltrovski in Overpelt. Regio Het voetbaldorp Peltrovski is opgeruimd.
huis kopen wat te doen
Wat te doen dit weekend? Overijse.
Muziek lessen overige. Wat te doen op Nationale Feestdag 21 jul? Onze selectie Overijse en omgeving 21-07-2018 tot 22-07-2018. ONTSPANNING, PRETPARKEN, NATUUR. Za Koezio Werkhuizenkaai 163 Brussel Kinderen 10 25 km. Bozar Open Air. Van 28 juni tot 28 september D Za Paleis voor Schone Kunsten Ravensteinstraat, 23 Brussel Gratis Kinderen 23 km.
wat te doen in nieuwpoort
Wat te doen in Vlaanderen in juli? ontspanning, rommelmarkten, tentoonstellingen, voorstellingen.
het Voelsprietenpad Kasteel Nieuwenhoven. Vandaag van 10u tot 18u Kasteel Nieuwenhoven Engelbamp, 55 Sint-Truiden Gratis. Bozar Open Air. Vandaag van 11u tot 20u Paleis voor Schone Kunsten Ravensteinstraat, 23 Brussel Gratis Kinderen. UITSTAPPEN, WANDELINGEN, FIETSTOCHTEN. Wandel en fotozoektocht. Vandaag van 9u tot 22u Vertrek en Eindpunt Van de Wandeling Martelarenplein Leuven. ONTSPANNING, PRETPARKEN, NATUUR. Vandaag van 10u tot 22u Zomerbar Pa'poele' Rokalseidestraat, 26 Maldegem Kinderen. Sea kunst Front. Vandaag van 14u tot 18u Seafront nv Vismijnstraat 7 Zeebrugge Gratis. UITSTAPPEN, WANDELINGEN, FIETSTOCHTEN. Laat je betoveren door vlinders! Vandaag van 11u tot 18u Niet bekendgemaakte De Wandelaar 1 Knokke-Heist Kinderen. UITSTAPPEN, WANDELINGEN, FIETSTOCHTEN. Huur een comfortabele boot te Lokeren en vaar zelf op de Durme.
huis kopen wat te doen
Stad Antwerpen Er is weer heel wat te doen dit weekend. Facebook.
6 juni 2015. Er is weer heel wat te doen dit weekend. Lekker eten, leuke kraampjes, prachtige rozen, sprookjes. Zondag van 11u tot 18u in het Rivierenhof. Morgen zijn de winkels in de binnenstad open. Grote rommelmarkt op de Slachthuislaan.
wat te doen antwerpen dit weekend
Wat is er te doen op zondag? Thema's' Out.be.
Wat is er te doen op zondag? We maken het allemaal wel eens mee. Wat moeten we nú weer doen deze zondag? Onze selectie komt tot uw redding! Pf, alle winkels zijn gesloten buiten beschouwing genomen de eerste zondagen van de maand in het centrum van Brussel en Antwerpen maar daar gaan we ons nu eens niets van aantrekken! Vanaf deze week verbeteren we ons leven en gaan we naar een expo, doen we een buitengewone activiteit, een cinematuitstapje of kuieren we op een markt of rommelmarkt. Ontdek hier alle evenementen die speciaal te bezoeken zijn op zondag. Gedaan met deprimerende zondagen en verveling. Hieronder vind je de beste plannen om je zondag mee te vullen. 9 citytrips in België. Zin in een op en top vakantiegevoel tijdens het aankomend verlengd weekend?
wat te doen ardennen
UiT in het Weekend UiT in Vlaanderen.
Er zijn namelijk een hoop leuke activiteiten om die weekenddagen mee op te vullen. Wat te doen dit weekend? Here we go! 22 Antwerpse musea zwaaien s nachts hun deuren open en verleiden je bovendien met concerten, workshops en rondleidingen. Met één ticket ontdek je het allemaal. Zaterdag 4 augustus. Vierdaags festival met muziek, film, dans, expo en performances in en rond M Museum Leuven. Intergalactic Lovers Avishai Cohen en Gabriel Rios zijn maar enkele van de headliners op de affiche. Van donderdag 2 tot zondag 5 augustus. MAfestival speurt dit jaar naar uitzonderlijke vrouwenstemmen in de muziek. Ondere andere Le Caravansérail, Ensemble Correspondances, Catalina Vicens en Lore Binon laten de stem van de hedendaagse vrouw luider klinken dan ooit. Van 3 tot 12 augustus. Absolutely Free Festival mikt met ruim 35 acts op te ontdekken talent uit binnen en buitenland. Op vrijdag ligt de focus op techno, house hiphop, op zaterdag is het podium voor de indie-gitaren.

Contacteer ons