Zoeken naar wat is er te doen in het weekend

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     wat is er te doen in het weekend
 
Doen UiT in Vlaanderen.
2000 Blijf niet te vaak thuis! Schrijf je in op onze nieuwsbrief en word wekelijks getipt over wat er speelt in de buurt van Antwerpen en daarbuiten! Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief boordevol UiTtips! WK op groot scherm. Tous ensemble tot aan de finale! 6 zomerbars met een plus. Cultureel verantwoord terrassen yes, we can! UiT in het Weekend. 4 tips om je warm te maken voor het weekend. Op stap met pap, 6 tips. Vaderdag: doen is het nieuwe kopen.
wat te doen in nieuwpoort
Stad Antwerpen Er is weer heel wat te doen dit weekend. Facebook.
6 juni 2015. Er is weer heel wat te doen dit weekend. Lekker eten, leuke kraampjes, prachtige rozen, sprookjes. Zondag van 11u tot 18u in het Rivierenhof. Morgen zijn de winkels in de binnenstad open. Grote rommelmarkt op de Slachthuislaan.
huis kopen wat te doen
Wat te doen dit weekend? Belgi.
Er zijn ook 250 rommelmarkten 16-06-2018 tot 17-06-2018.: The voice of Art 8800 Roeselare. Pas Geverfd 2000 Antwerpen. Sjamanistische Training 6823 Villers-devant-Orval. Circus Barones een reis rond de wereld 9700 Oudenaarde. Tekenatelier 1880 Nieuwenrode. Fabrieksverkoop Linnen Interieurtextiel 8770 Ingelmunster. Solo expo Jook: Joke Neyrinck the Doodle Woman 8400 Oostende. Bierweekend 8430 Middelkerke. allien oan toofel Engelse comedy dinner for One in plat Sintruins 3800 Sint-Truiden. Fiesta Europa te gast in Sint-Truiden 3800 Sint-Truiden.
SEO zelf doen
Wat te doen in het weekend? Kom naar Technopolis op zaterdag of zondag! Technopolis.
Heel wat te doen, het hele weekend lang! In de week, maar zeker ook in het weekend valt er in Technopolis een hele hoop dingen te doen en te zien. Geef je weekend dus eens een avontuurlijke, leerrijke boost en kom eens langs. Het wordt beslist een weekend om nooit meer te vergeten! Waar kan je ons vinden? Technopolis bevindt zich in Mechelen, vlakbij de E19 en is makkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.
Lang weekend en zon in aantocht: tien leuke dingen om te doe. Het Nieuwsblad.
Verder is er ook de nieuwe expo Fishstories, waar levensgrote portretten die te maken hebben met de visserij centraal staan. Vismijnstraat 7 in Zeebrugge. Op zaterdag 7 en zondag 8 mei van 10 tot 17 uur. Meer info: 1250, euro. Watersportdag aan zee. Een dagje uitwaaien aan zee en intussen leren zeilen, windsurfen of suppen. Het kan allemaal tijdens de watersportdag in Knokke Heist. Check de site voor andere locaties in Vlaanderen. Zeedijk 300 307 in Duinbergen, Knokke-Heist. Op zaterdag 7 mei van 10 tot 17 uur. Meer info: Gratis. Wild int Park. Wat hebben Stan Van Samang, Daan, Douglas Firs en Milk Inc. met elkaar gemeen? Ze staan komend verlengd weekend allemaal op de planken van Wild int Park, een gezellig lentefestival in Herent nabij Leuven.
Wat te doen in Vlaanderen in mei? ontspanning, rommelmarkten, tentoonstellingen, voorstellingen.
Muziek lessen overige. Wat te doen op Pinkstermaandag? Onze selectie Deze week Belgi. MARKTEN, BEURZEN, SALONS. Fiesta Europa Mechelen. Van zaterdag 19 tot maandag 21 mei Niet bekendgemaakte Grote Markt Mechelen Gratis. OPENDEURDAG, TIJDELIJKE VERKOOP. Zaterdag 19 mei Koffie-En Theehuisje/spiritueel Winkeltje t Rustpuntje Graatakker, 72 Turnhout Kinderen 8.
Wat is er te doen op zondag? Thema's' Out.be.
Wat is er te doen op zondag? Wat is er te doen op zondag? We maken het allemaal wel eens mee. Wat moeten we nú weer doen deze zondag? Onze selectie komt tot uw redding! Pf, alle winkels zijn gesloten buiten beschouwing genomen de eerste zondagen van de maand in het centrum van Brussel en Antwerpen maar daar gaan we ons nu eens niets van aantrekken! Vanaf deze week verbeteren we ons leven en gaan we naar een expo, doen we een buitengewone activiteit, een cinematuitstapje of kuieren we op een markt of rommelmarkt. Ontdek hier alle evenementen die speciaal te bezoeken zijn op zondag. Gedaan met deprimerende zondagen en verveling. Hieronder vind je de beste plannen om je zondag mee te vullen. 9 citytrips in België. Zin in een op en top vakantiegevoel tijdens het aankomend verlengd weekend?
Wat te doen dit weekend? Dit zijn onze tips Het Belang van Limburg.
Geef een zoekterm in. Wat te doen dit weekend? Dit zijn onze tips. 24/11/2017 om 1730: door eco. Putteke Winter, zaterdag in Balen Foto: if. Ben jij nog op zoek naar een leuk uitje met vrienden of met het hele gezin dit weekend? Wij helpen je op weg met deze tips. Feeërieke winterwandeling en vuurshows. Op recreatiedomein Keiheuvel in Balen is het zaterdag Putteke Winter. Het hele domein baadt dan in een mysterieuze wintersfeer. U kan via verlichte paadjes wandelen langs mooie natuurplekjes, genieten van vuurshows en klank en lichtspelen, luisteren naar livemuziek en verhalen, enz. Natuurlijk is er ook aan de chocolademelk en glühwein gedacht.
Wat te doen in Limburg Province: de 10 beste activiteiten.
Wat te doen in Limburg Province. Wat te doen in Limburg Province. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte. Probeer de kaart te verschuiven of wijzig je filters. Bedankt voor je belangstelling. Deze is functie is binnenkort beschikbaar.
UiT in het Weekend UiT in Vlaanderen.
In het slechtste geval beland je zowel zaterdag als zondag in je onesie voor de buis. Leuk voor een keer, maar misschien moet je af en toe zelf toch het initiatief nemen? Er zijn namelijk een hoop leuke activiteiten om die weekenddagen mee op te vullen. Wat te doen dit weekend?

Contacteer ons