Meer resultaten voor wat is er te doen in december

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     wat is er te doen in december
 
Wat is er te doen in Zeeland in december? Tips! Omroep Zeeland.
Wat is er te doen in Zeeland in december? De feestmaand is weer aangebroken en er is dan ook genoeg te doen in Zeeland. We hebben de leukste activiteiten voor je op een rij gezet. Thank Goes It's' Friday 1 december.
Cilinderslot
Kerstvakantie 2018 en tweede kerstdag, dagje uit en uitjes voor de kerstvakantie DagjeWeg.NL.
Wat is er te doen? Dagje uit acties. Maritiem avontuur in Het Scheepvaartmuseum. AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND Kom aan boord van De Zeereis, luister naar Het verhaal van de walvis en neem een kijkje op het VOC-schip Amsterdam. Ontdek vijfhonderd jaar maritieme geschiedenis in Het Scheepvaartmuseum!
led hanglamp
December 2017: dit is er te doen in Apeldoorn indebuurt Apeldoorn.
Wil je weten wat er nog meer te doen is op 31 december 2017? Houd onze website in de gaten, wij informeren je over alle activiteiten in Apeldoorn zodra ze bekend zijn gemaakt. Datum: 31 december 2017 Tijd: vanaf 23.00 uur Locatie: Marktplein Entree: gratis.
aeg
Kerstavond: leuke dingen doen op 24 december Christmaholic.nl.
Wat ga jij doen op kerstavond? Er is vast nog genoeg ander leuks te bedenken om te doen met deze vrije zaterdagmiddag dit jaar. Wat ga jij doen overdag op Kerstavond 24 December? Laat het hieronder weten in een reactie!
Raamfolie
17 december 2018 UITagenda DagjeWeg.NL.
17 december 2018 UITagenda. Wat is er te doen? Dagje uit acties. 17 december 2018, 1 activiteit op 17 december 2018. Op zoek naar De Grote Vijf in de Grevelingen zeehond en ree. ZONNEMAIRE, ZEELAND Ga op pad met de boswachter van Staatsbosbeheer en scoor de 5 wilde dieren van Nederland!
Kerst in Rotterdam Uitagenda Rotterdam.
December staat in het teken van leuke uitjes en veel gezelligheid. In Rotterdam is er in de feestmaand veel te beleven. Bezoek met kerst een mooie balletvoorstelling, geniet van bijzondere klassieke concerten of ga met de hele familie naar een leuke theatervoorstelling. Wil je er met de kerstdagen even lekker er op uit, maar heb je geen idee wat er allemaal te doen is in Rotterdam?
Kerstvakantie in Den Haag DenHaag.com.
Blijf up to date over alles wat er te doen is in Den Haag! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Schrijf me in. Uit tijdens de feestdagen Kerstshoppen Kerstmarkten Kerstconcerten Kidsactiviteiten Familievoorstellingen Museumbezoek in de vakantie Excursies in de kerstvakantie Oud Nieuw-feesten Feestelijk uit eten Stijlvol overnachten Meer info en tips. Uit tijdens de feestdagen. Wees er snel bij, als je tijdens de feestdagen uit wilt gaan! Kaarten voor voorstellingen en concerten op Kerstavond 24 december, Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag, Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag zijn meestal vrij vroeg al uitverkocht.
December in Amsterdam I amsterdam.
Trek je schaatsen aan, doe je tegoed aan glühwein of pl. Amsterdam staat elk jaar vanaf half november en begin december volledig in het teken van Sinterklaas, zijn Pieten en paard Amerigo. Half november komt. Amsterdam Light Festival. Hét winterfestival in Amsterdam keert jaarlijks terug om de grachten en straten van de stad te verlichten met betoverende lichtinstallaties van intern. Vier oud nieuw in Amsterdam. Of je nu een echt feestbeest bent, een romanticus, jong, oud en alles er tussenin: op oudjaars en nieuwjaarsdag is er genoeg te beleven in Amsterdam.
Wat te doen met kerst? Alles van kerstuitjes tot kerstcircussen, midwinterfestivals tot de mooiste en grootste kerstmarkten in Nederland!
Omringd door leuke kraampjes een heus winter wonder tijdens de Winter Wonder Weken. Zowel doordeweeks als in het weekend kunt u. Lees verder over wat te doen vrijdag 08 december t/m zondag 07 januari bij IJsbaan Leiden. Wat is er te doen vandaag, deze week en dit weekend.

Contacteer ons