Op zoek naar maaltijden aan huis?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     maaltijden aan huis
 
Maaltijden aan huis Stad Dendermonde.
Maaltijden aan huis. Maaltijden aan huis. Elke dag, ook op zon en feestdagen, kan een warme maaltijd aan huis bezorgd worden. De maaltijd bestaat uit soep, aardappelen, groenten en vlees/vis. Voor dieetmaaltijden is een doktersvoorschrift nodig. Ouderen vanaf 65 jaar voor echtparen en samenwonenden volstaat het wanneer 1 persoon 65 jaar is.
huis aan huis
Zorg Leuven Maaltijden aan huis De sociale kaart.
Zorg Leuven Maaltijden aan huis. Delen op Facebook. Delen op LinkedIn. Toevoegen aan favorieten. Voeg Zorg" Leuven Maaltijden aan huis" toe aan een favorietenlijst. Gelieve een lijst aan te maken. Zoekopdracht opslaan Annuleren. Zorg Leuven Maaltijden aan huis. U bent hier.
leningen
Maaltijden aan huis Gemeente Boom.
Maaltijden aan huis. Boomse ouderen en mensen met een beperking die problemen ondervinden bij het bereiden van een maaltijd kunnen beroep doen op de dienst maaltijden aan huis. Een warme maaltijd bestaat uit soep, hoofdgerecht en nagerecht en kost 650.
pizza's
Maaltijden aan huis OCMW Brugge.
Maaltijden aan huis. Een maaltijd wordt geleverd aan huis voor senioren die ouder zijn dan 65 jaar en/of een zorgvraag hebben. De maaltijd bestaat uit soep, een hoofdgerecht en een dessert. De levering gebeurt steeds in de voormiddag voor 12.30 uur.
Maaltijden aan huis Zwevegem.
Home Dienstverlening bestuur Welzijn Wonen en zorg Thuiszorg Hulp aan huis Maaltijden aan huis. Maaltijden aan huis. Woon je nog thuis en kun je niet meer dagelijks voor een gezonde warme maaltijd zorgen? Dan kun je bij ons terecht voor maaltijden aan huis.
MAALTIJDEN AAN HUIS.
De koude maaltijden worden op maandag, woensdag en vrijdag aan huis geleverd, telkens tussen 8.30 en 12.30 uur. De warme maaltijden worden dagelijks aan huis gebracht, telkens tussen 8.30 en 12.30 uur. Elke dag kan u kiezen tussen 4 verschillende maaltijden: 2 maaltijden om op te warmen microgolf of warm geleverd, en 2 koude schotels.
Maaltijden aan huis OCMW Genk.
Het OCMW levert verse maaltijden aan huis. Ze worden koud geleverd en kunnen gemakkelijk opgewarmd worden. Voor soep, hoofd en nagerecht betaal je 6. De maaltijden worden geleverd i.s.m. Meer info over de maaltijden, prijs en verdeling vind je hier.
Maaltijden aan huis Munchenhof kamersfeestzaal, en restaurant.
Maaltijden aan huis. Dagelijks leveren we maaltijden aan huis, dit 7 op 7. Eveneens op feestdagen en tijdens verlofperiodes komen we bij u langs. We leveren in de provincies West en Oost Vlaanderen vb. regio's' de Westhoek Roeselare, Kortrijk, Brugge, Oostende, de kust, Maldegem, Aalter.
Maaltijden aan huis OCMW Turnhout.
Maaltijden aan huis. Maaltijden aan huis. Wordt het voor jou moeilijk om elke dag opnieuw een volwaardige maaltijd klaar te maken? Dan kan de dienst Maaltijden aan huis voor jou een hulp zijn. De maaltijden kunnen elke werkdag warm geleverd worden.
Maaltijden aan huis Vlotter.
Maaltijden aan huis. Maaltijden aan huis. Aan ouderen die wonen in Boom, Hemiksem, Niel of Rumst. Een warme maaltijd bestaat uit soep, hoofdschotel en nagerecht en is te verkrijgen van maandag t.e.m. Op vrijdag kan er een koude schotel meegeleverd worden. Zout en/of vetarme en suikervrije maaltijden zijn mogelijk.
OCMW Ardooie Maaltijden aan Huis De sociale kaart.
Doelgroep / voorwaarden.: Alleenstaanden, senioren of zwaar gehandicapten die niet of onvoldoende in staat zijn om regelmatig warme maaltijden zelf te bereiden ten gevolge van ziekte, lichamelijke ongeschiktheid of bijzondere sociale omstandigheden kunnen beroep doen op de dienst maaltijden aan huis.

Contacteer ons