Meer resultaten voor maaltijden aan huis

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     maaltijden aan huis
 
OCMW Hasselt Maaltijd aan huis Stad Hasselt.
Maaltijd aan huis. Je kan bij ons maaltijden bestellen en aan huis laten leveren. We leveren telkens koelverse maaltijden voor de twee daaropvolgende dagen. De maaltijden voor maandag en de feestdagen zijn vacuüm verpakt en even makkelijk op te warmen.
persoonlijke lening
Maaltijden aan huis OCMW Sint-Niklaas.
Herstelt u van een zware ziekte of herstelt u na een ziekenhuisopname en wenst u tijdelijk maaltijden? Hebt u een handicap en is het voor u onmogelijk dagelijks te koken? Kies dan voor onze maaltijden aan huis. in samenwerking met een cateringfirma bezorgen wij dagelijks maaltijden aan huis in Sint-Niklaas en de deelgemeenten.
auto
Maaltijden aan huis Stad Dendermonde.
Maaltijden aan huis. Maaltijden aan huis. Elke dag, ook op zon en feestdagen, kan een warme maaltijd aan huis bezorgd worden. De maaltijd bestaat uit soep, aardappelen, groenten en vlees/vis. Voor dieetmaaltijden is een doktersvoorschrift nodig. Ouderen vanaf 65 jaar voor echtparen en samenwonenden volstaat het wanneer 1 persoon 65 jaar is.
backlinks
Warme maaltijden met de glimlach aan huis Zorgbedrijf Roeselare.
You are here. Home Diensten aan huis Warme maaltijden met de glimlach aan huis. Warme maaltijden met de glimlach aan huis. Maaltijden bereiden en aan huis leveren is al meer dan 30 jaar onze specialiteit. Vanuit Ten Elsberge streven we elke dag opnieuw naar de beste kwaliteit en de grootste zorg.
huis aan huis
Maaltijden aan huis Gemeente Boom.
Maaltijden aan huis. Boomse ouderen en mensen met een beperking die problemen ondervinden bij het bereiden van een maaltijd kunnen beroep doen op de dienst maaltijden aan huis. Een warme maaltijd bestaat uit soep, hoofdgerecht en nagerecht en kost 650.
Maaltijden aan huis Gemeente Bornem.
Maaltijden aan huis. Maaltijden aan huis. Wordt het moeilijk om iedere dag zelf voor een warme maaltijd te zorgen? Of vind je het leuker om in gezelschap te eten? Bestel dan 1 of 2 dagen op voorhand je maaltijd aan huis, kom eten in ons dienstencentrum Den Dries of ga mee aan tafel met de bewoners van de Vlietoever!
Maaltijden aan huis Gemeente Koksijde.
Maaltijden aan huis. Kan je tijdelijk niet meer zelf voor maaltijden zorgen wegens invaliditeit, ziekte of andere redenen, dan kan je een beroep doen op maaltijdbedeling aan huis. Onze dienst maaltijdbedeling brengt op maandag en vrijdag de maaltijden tot bij je thuis.
Maaltijden aan huis.
Home / Thema's' / Zorg gezondheid / Warme maaltijden / Maaltijden aan huis. Maaltijden aan huis. Elke dag of slechts enkele dagen per week een warme maaltijd nodig? Je kan ook voor een beperkte periode, bijvoorbeeld na een hospitalisatie, een maaltijd laten komen.
Maaltijden aan huis OCMW Genk.
Warme maaltijden aan huis i.s.m. Maaltijden aan huis. Deel deze pagina op Twitter Facebook LinkedIn Google Bookmarks. Het OCMW levert verse maaltijden aan huis. Ze worden koud geleverd en kunnen gemakkelijk opgewarmd worden. Voor soep, hoofd en nagerecht betaal je 6.
Maaltijden aan huis Munchenhof kamersfeestzaal, en restaurant.
Maaltijden aan huis. Dagelijks leveren we maaltijden aan huis, dit 7 op 7. Eveneens op feestdagen en tijdens verlofperiodes komen we bij u langs. We leveren in de provincies West en Oost Vlaanderen vb. regio's' de Westhoek Roeselare, Kortrijk, Brugge, Oostende, de kust, Maldegem, Aalter.
warme maaltijden aan huis Gemeente Kapellen.
Je betaalt een eenmalige waarborg van 25 per persoon, voor de verpakking. Je kan de maaltijden annuleren ten laatste op de dag zelf vóór 9.00 uur. Bestellen doe je bij dienstencentrum t Bruggeske via 03 660 68 20 of maaltijden@kapellen.be. aanvraag maaltijden aan huis 28Kb doc.

Contacteer ons