Op zoek naar maaltijden aan huis?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     maaltijden aan huis
 
Maaltijden aan huis OCMW Sint-Niklaas.
Herstelt u van een zware ziekte of herstelt u na een ziekenhuisopname en wenst u tijdelijk maaltijden? Hebt u een handicap en is het voor u onmogelijk dagelijks te koken? Kies dan voor onze maaltijden aan huis. in samenwerking met een cateringfirma bezorgen wij dagelijks maaltijden aan huis in Sint-Niklaas en de deelgemeenten.
lenen
Elke dag een lekker gezonde maaltijd aan huis.
Vind meer informatie. Maaltijden aan huis. Elke dag een gezonde maaltijd aan huis. In de regio Gent en Zelzate leveren we dagelijks kant en klare maaltijden aan huis. Je kan altijd kiezen tussen twee warme schotels en één koude. Ben je op dieet?
2dehands
Maaltijden aan huis Munchenhof kamersfeestzaal, en restaurant.
Maaltijden aan huis. Dagelijks leveren we maaltijden aan huis, dit 7 op 7. Eveneens op feestdagen en tijdens verlofperiodes komen we bij u langs. We leveren in de provincies West en Oost Vlaanderen vb. regio's' de Westhoek Roeselare, Kortrijk, Brugge, Oostende, de kust, Maldegem, Aalter.
backlinks
Maaltijden aan huis OCMW Asse.
Bent u door invaliditeit, ziekte of andere redenen al dan niet tijdelijk niet in staat om voor uw maaltijden te zorgen? Dan kan u maaltijden aan huis laten leveren door het OCMW. Sinds december 2008 worden er maaltijden aangeboden via het systeem van de koude lijn.
Warme maaltijden aan huis Stad Mechelen.
Warme maaltijden aan huis. Volg ons op. Je houdt van een gezonde, verse en complete maaltijd maar je hebt het moeilijk om deze zelf te bereiden. De aan huis gebrachte warme maaltijden van het Sociaal Huis Mechelen bieden een oplossing.
Maaltijden aan huis Sint Pieters Leeuw.
U kan een aanvraag doen voor levering van maaltijden aan huis. telefonisch via 02 371 03 50 of 02 371 03 55. of via e-mail sociaal.huis@sint-pieters-leeuw.be. De maatschappelijk assistent komt bij u thuis alles rustig uitleggen. Brochure maaltijden aan huis.
Prego Warme maaltijden aan huis geleverd.
Dan staan wij tot jouw beschikking! Van maandag tot en met zaterdag brengen wij de warme maaltijden rond het middaguur bij jou aan huis. Voor zon en feestdagen kunnen wij een koude menuschotel voorzien die je makkelijk in de microgolfoven kan opwarmen.
Maaltijden aan huis Stad Dendermonde.
Maaltijden aan huis. Maaltijden aan huis. Elke dag, ook op zon en feestdagen, kan een warme maaltijd aan huis bezorgd worden. De maaltijd bestaat uit soep, aardappelen, groenten en vlees/vis. Voor dieetmaaltijden is een doktersvoorschrift nodig. Ouderen vanaf 65 jaar voor echtparen en samenwonenden volstaat het wanneer 1 persoon 65 jaar is.
Maaltijden aan huis Zorg Leuven.
Maaltijden aan huis. Maaltijden aan huis. Wij bieden zorg voor.: Andere informatie nodig? Maaltijden aan huis. In samenwerking met Sodexo leveren we vers bereide, kant-en-klare gerechten rechtstreeks bij je thuis. Het enige wat je dan zelf nog moet doen, is ze opwarmen in de microgolfoven.

Contacteer ons