Meer resultaten voor wat is er te doen op 17 december

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     wat is er te doen op 17 december
 
Dit zijn dé Eindhovense uittips voor 15, 16 en 17 december.
Dit zijn dé Eindhovense uittips voor 15, 16 en 17 december. Door Noortje de Vries 15 december 2017. Deel 5 WhatsApp Email Tweet. Er is dit weekend weer een hoop te beleven in Eindhoven. Wat is er allemaal te doen? Waar kan je naartoe? Hierbij onze tips voor vrijdag, zaterdag en zondag. /a Pagina 1 / 4. Vrijdag 15 december: back in time, experimentele muziek en een 3-daagse kerstmarkt. Foto: Facebook Wijkcentrum Blixems. Schaatsen op de Markt: vanaf vandaag tot en met 7 januari kan je weer dagelijks van 11.00 tot 23.00 uur schaatsen op de Markt.
scooter
Agenda Groot Eindhoven. persgroep-logo.
dinsdag 11 december 1100: t/m zondag 23 december 2300: uur. Landgoed De Grote Beek Eindhoven. Museum door de Stad. maandag 17 december 1100: t/m zondag 6 januari 1800: uur. Sectie C Eindhoven. Philips Design Awards Show. vrijdag 20 december 1100: t/m zaterdag 28 december 1700: uur.
tommy hilfiger
Uit in Borne Agenda Borne Boeit.
Je bent nooit te oud om te griezelen. Maar de grens tussen wat lekker. 20.30 Piepschuim 14 okt. Zo doen we dat hier is een waanzinnig muzikaal en energiek programma over grote themas en kleine problemen. Het bevindt zich op het snijvlak van muziek, cabaret, en theater: tomeloze energie, prachtige teksten, virtuoze muziek, veel humor, sprekende. 12.00 Koopzondag 22 oktober. Een koopzondag in Borne is zelden zomaar een koopzondag, maar een evenement met allerlei activiteiten in het bruisende winkelhart. Zodra er meer bekend is over het programma op deze dag leest u het hier.
verborgen camera
Evenementen.
Vertaal deze pagina. Bent u op zoek naar wat er te doen is in Weert of omgeving? Zoekt u een leuk evenement of gezellige groepsactiviteit? Op deze pagina kunt u de evenementenkalender bekijken voor de komende 4 weken. En als u zelf een evenement organiseert, denk dan bijv.
Bureau
Evenementen in december Uitinapeldoorn.
Op 20 december vindt de jaarlijkse Kerstmarkt van Sprengeloo plaats. De markt heeft een echt doe-karakter. Er is naast de verkoop van lekkernijen namelijk veel te doen voor de oudere en vooral de jonge bezoeker. Zo kan je kerstversieringen knutselen, zelf popcorn bakken, gezellige Oud-Hollandse spelletjes doen of je geluk beproeven bij de grabbelton of bij de mini-loterij.
Cookies op ZeelandNet.
We delen informatie over het gebruik van onze site met onze sociale media, advertentie en analytische partners die het mogelijk delen met andere informatie die zij over u hebben verzameld. Om door te gaan dient u de cookies te accepteren. U doet dit door op Ja, ik ga akkoord" te klikken.
De evenementen activiteiten in Venlo Venloverwelkomt.
Shoppen met heel veel korting! vr 14 december zo 06 januari. Schaatsen op de Oude Markt in Venlo. Venlo on Ice. Meteen een filmpje, voorstelling of voetbalwedstrijd uitzoeken? Theater De Maaspoort. Museum Van Bommel Van Dam. Wellicht vind jij dít ook interessant.:
Evenementen in Lelystad VVV Lelystad.
Evenementen maken de stad en de variatie past perfect bij Lelystad. Van unieke historie op de Nationale Oldtimerdag naar hard meezingen met grote artiesten op LelySTART. Bekijk hieronder wat er te doen is of zoek gerichter op data met de filter boven aan de pagina.
Evenementenagenda Vanaf 29 december 2018 Evenementen in Amsterdam.
30 december 2018 20 januari 2019, 1500: 1630: uur. De wandeling gaat over het Bickers, Prinsen en Realeneiland. Deze Westelijke Eilanden werden in 1614-1615 aangelegd, hier k. 1-33 232-261 volgende. Deel deze pagina op Facebook. Deel deze pagina op Twitter. Print deze pagina. Evenementen in Amsterdam. Over deze site. In deze agenda staan activiteiten en evenementen op het gebied van sport, recreatie, kunst en cultuur in Amsterdam. Veel activiteiten worden door externe organisaties geplaatst. De Gemeente Amsterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze evenementen. Organiseert u een leuk evenement, boeiende activiteit of tentoonstelling in Amsterdam? Meld dit dan via het aanmeldformulier voor gratis promotie op Amsterdam.nl. Uit in Amsterdam. Wat is er verder te doen in Amsterdam?
Wat te doen in Friesland op 15, 16 en 17 december?
Iedere week zet de redactie van Friesland Post een aantal leuke evenementen in Friesland voor je op een rij! Er is elk weekend namelijk van alles in onze provincie te beleven. Wat te doen in Friesland op 15, 16 en 17 december 2017?
Noordwijk Uitagenda Noordwijk.
Altijd wat te beleven! Altijd wat te beleven! Organiseert u een evenement? Aanmelden kan via het online formulier. Wat zoek je. Golf Carrousel Tespelduyn Ladies. t/m 30 oktober. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Historische Rondwandeling 2018. 17 juli, 24 juli en nog 3 dagen. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. t/m 26 augustus. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Topstukken in de Duintuin. t/m 14 september. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Buitenexpositie Max Liebermann permanent. t/m 17 juli 2019. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. t/m 20 oktober. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Expositie 60 jaar Ruimtevaart Museum Noordwijk. t/m 31 december.

Contacteer ons