Op zoek naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     warme maaltijden aan huis voor bejaarden
 
Maaltijden aan huis Delimeal.
Vergezeld van een kleurrijke groentenkrans aardappelpuree. Proef m nu! Onze klassieke spaghetti bolognese, geserveerd met zachte grana padano kaas. Probeer m nu! een smaakvolle groenteburger. Vergezeld van een wortelsausje met groene groenten en spelt. Ervaar m nu! onze heerlijke maaltijden.
zwarte
Maaltijden aan huis Zorg Leuven.
Gewoon even bellen naar Zorgzeker op het nummer 016 55 55 55. Geef de eerste bestelling wel zeker drie dagen op voorhand door. Wat mag je verwachten? Bij onze maaltijden aan huis zorgen we altijd voor een evenwichtig, gevarieerd en gezond menu.:
schoonmaakbedrijf
Traiteur Ronny.
Dan kan u warme maaltijden aan huis laten bezorgen door Traiteur Ronny. Wilt u elke dag of slechts enkele dagen per week een warme maaltijd bezorgd krijgen? U kan ook voor een beperkte periode, bijvoorbeeld na een hospitalisatie, uw maaltijden door Traiteur Ronny laten bezorgen.
4x4
Traiteur Goossens: warme maaltijden aan huis geleverd.
Vertel ons welke warme maaltijden je aan huis geleverd wilt hebben door ons te bellen op het nummer 015/75 37 56 of door het bestelformulier op onze website in te vullen. Je geeft aan op welke dag je de warme maaltijd of soep wenst, en welk type maaltijd je verkiest gewone of grote portie, dieetmaaltijd, koude schotel. waarom kiezen voor goossens.
Daikin airco
Maaltijden aan huis Hamme.
Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies. Akkoord Meer informatie. Ga naar hoofdinhoud. Ga naar zoek. Wat wil je vinden? Maaltijden aan huis. Maaltijden aan huis. Als het te moeilijk wordt om zelf een warme maaltijd te bereiden, dan kun je beroep doen op de warme maaltijdendienst van het OCMW.
mevrouw leemans
Elke dag een lekker gezonde maaltijd aan huis.
dagelijks aan huis geleverd. voor weekends leveren kan ook. gekoeld geleverd op vrijdag. veel keuze, warme en koude schotels. ruim menu, aanpassingen kunnen, lunch kan ook. Makkelijk, vriendelijk en smakelijk Mevrouw Vermeulen uit Gent is sinds augustus 2004 klant. Het is gemakkelijk op het wekelijkse menu mijn keuze aan te stippen: er is ruime variatie. Iedere morgen is het leuk de vriendelijke mensen te ontmoeten, en het smaakt me telkens weer." Maaltijden aan huis.
Warme maaltijden aan huis Stad Peer.
9 euro, je betaalt je rekening per maand. De warme maaltijden worden van maandag tot vrijdag tussen 10.30 en 13 uur aan huis gebracht. Maaltijden voor zaterdag en zondag worden op vrijdag bezorgd. Het gaat om koude vacuümverpakte maaltijden, die je zelf kan opwarmen.
Maaltijden aan huis Munchenhof kamersfeestzaal, en restaurant.
Voor de warmhoudbox vragen we een éénmalige waarborg van 25 euro bij teruggave van de box ontvangt u dit bedrag terug. Vragen omtrent betalingsmogelijkheden beantwoorden we u graag telefonisch 057/48 83 13 of per mail info@munchenhof.be. Hieronder vindt u een overzicht van de regio's' waar we maaltijden aan huis leveren.
Maaltijden aan huis.
Wanneer u door ziekte, invaliditeit of gevorderde leeftijd niet meer kan koken, heeft de dienst thuiszorg van het OCMW Aalst een oplossing voor u. Het OCMW werkt immers samen met een traiteur, die warme maaltijden aan huis levert, aan 6 euro inclusief BTW.
7.3.6 Warme maaltijdverstrekking aan huis SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Gezinnen of bejaarden die zelf niet meer in staat zijn om hun maaltijden te bereiden, kunnen een beroep doen op een dienst voor warme maaltijdverstrekking aan huis. Op het gemeentehuis of in het OCMW weten ze u vast meer te vertellen.

Contacteer ons